Certificari

Certificarile noastre de calitate

Certificarea ISO reprezinta garantia ca in cadrul organizatiei exista atat un sistem de management al calitatii, cat si unul de responsabilizare a angajatilor fata de calitatea produsului finit. Tocmai de aceea sunt de preferat parteneriatele cu firme care detin certificat de management al calitatii ISO 9001.
ilustratie_ISO
Toate procesele interne VEKA AG ce privesc etapele de productie, activitatile de logistica sau administrative sunt certificate din perspectiva managementului calitatii in conformitate cu standardul DIN ISO 9001:2000. Mai mult, calitatea materialelor folosite in cadrul proceselor de productie a profilelor, rezultate in durata mare de viata a ferestrelor precum si in intretinerea facila, confera profilelor VEKA respectarea celor mai exigente standarde germane de calitate: RAL – GZ 716/1, atat in cazul profilelor albe, cat si in cazul profilelor laminate.

Increderea clientilor si a partenerilor nostri este foarte importanta pentru noi. Roto Frank AG se supune in mod constant cerintelor unui sistem de testare independent pentru managementul calitatii conform  DIN EN ISO 9001:2008. Certificatul nostru DQS este valabil pentru locatiile Roto Leinfelden, Kalsdorf, Velbert, Lövö, Dietikon si Noginsk si va ofera garantia ca este asigurata calitatea produselor si a serviciilor, ca aveti parteneri de discutie competenti, putand sa va asteptati astfel o orientare clara catre client.

Si in domeniul protectiei mediului Roto merge pe un drum modern. Certificarea conform DIN EN ISO 14001:2005 confirma faptul ca Roto Frank AG din Leinfelden-Echterdingen utilizeaza un sistem de management al mediului functional.

Zertifizierung_1_07
CE_Logo.svg_

Pentru ca o fereastra bine facuta nu poate exista fara tehnologie verificata, va punem la dispozitie un set complet de certificari ale produselor comercializate de catre noi.
Este important sa solicitati in momentul achizitionarii ferestrelor sa verificati toate certificarile produselor pentru a fi sigur ca ati facut alegerea corecta. Toate ferestrele comercializate au marcajul CE atat pe sticla cat si pe PVC.
De asemenea, va invitam sa vizualizati si imaginile din fabrica.
Marcajul CE (cunoscut mai simplu ca semnul CE) este o marcare obligatorie a unor produse, din cadrul Spațiului Economic European. Un produs CE este în conformitate cu specificațiile U.E. privind siguranța și sănătatea consumatorului, dar și a mediului. CE reprezintă acronimul pentru conformité européenne, din limba franceză, însemnând „conformitate europeană”. Marcând produsul cu acest semn, producătorul declară că produsul său satisface aceste cerințe.

Certificari de la

  • Veka

    Veka

  • Roto

    Roto

  • Salamander

    Salamander